Kangen Water

Το νερό που παράγεται από τους ιονιστές νερού της Enagic

Αλκαλικό νερό Kangen (Αντιοξειδωτικό, Αλκαλικό, Μικρο-δομημένο, Οξυγονωμένο με υψηλό ORP Δυναμικό μείωσης της Οξείδωσης)

Το αλκαλικό νερό Kangen είναι εξαιρετικά φιλτραρισμένο και ειδικά ιονισμένο νερό που παράγεται με τη χρήση των ιονιστών Enagic για πόση και καλή υγεία, αλλά και για καλλωπιστική και απολυμαντική χρήση.

Οι ιονιστές Enagic χρησιμοποιούνται στην Ιαπωνία από το 1987, είναι προηγμένης τεχνολογίας, εγκεκριμένοι από το υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας, πιστοποιημένοι με ISO και με 16 πιστοποιήσεις παγκοσμίως, ενώ συνιστώνται επίσης και από χιλιάδες Ιάπωνες γιατρούς.

Τα μόρια νερού Kangen

Η βασική διαφορά του νερού KAΝGEN από το κοινό φιλτραρισμένο νερό είναι ότι το νερό KANGEN έχει διαφορετική μοριακή δομή (πρόκειται για ένα μικρο-δομημένο νερό με 4-6 μικρομόρια αντί 15-20 που έχει το κοινό νερό), χάρη στους ιονιστές ιαπωνικής τεχνολογίας, και παράγεται μετά από αντίστοιχο ιονισμό, σε πέντε διαφορετικά είδη, για διαφορετική χρήση το καθένα!

Οι ιονιστές νερού KANGEN WATER παράγουν το καθαρότερο νερό και το πιο υγιεινό για τον άνθρωπο, καθώς διαθέτουν φίλτρο με πολλές επιστρώσεις και θάλαμο ηλεκτρόλυσης με πλάκες τιτανίου, με το αρνητικό ηλεκτρόδιο να έλκει τα αλκαλικά άλατα, και το θετικό ηλεκτρόδιο να έλκει τα όξινα άλατα.

Με το σχεδιασμό αυτό, οι ιονιστές νερού KANGEN WATER, αφενός αφαιρούν από το νερό όλα τα βακτήρια, τους ιούς, τα ιζήματα, το χλώριο, τα νιτρικά και τα νιτρώδη, αφετέρου μπορούν να παράγουν αλκαλικό και όξινο νερό, από διαφορετικές εξόδους, με διαφορετικά pH και άλλη χρησιμότητα το καθένα.

kangen water

Το αλκαλικό νερό Kangen περιλαμβάνει πολύτιμα μέταλλα: νάτριο, κάλιο, μαγνήσιο και ασβέστιο, και είναι μικρο-δομημένο, δηλαδή αποτελείται από 4-6 μικρομόρια, προσφέροντας μέγιστη ενυδάτωση στον οργανισμό.

Πιο συγκεκριμένα, το αλκαλικό νερό Kangen είναι:

✅ Aντιοξειδωτικό ✅ Αλκαλικό ✅ Μικρο-δομημένο ✅Οξυγονωμένο ✅ Υψηλού δυναμικού μείωσης της οξείδωσης (ORP)

Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι είναι ιδανικό για αποτοξίνωση και καλή υγεία!

Πώς μπορεί να σας ωφελήσει το νερό Kangen Water:

• Ενυδατώνει τον οργανισμό ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά από το κοινό νερό

• Απομακρύνει τις τοξίνες από τον οργανισμό

• Οξυγονώνει καλύτερα τα κύτταρα και τον εγκέφαλο και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος

• Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και αντιστρέφει τη διαδικασία της γήρανσης των κυττάρων

• Προσφέρει στον οργανισμό πολύτιμα μέταλλα (ασβέστιο, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο)

• Ενισχύει το ανοσοποιητικό και καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα

• Συμβάλλει στην απώλεια βάρους

Με τα μηχανήματα της Enagic παράγουμε συνολικά  πέντε διαφορετικά είδη νερού Kangen. Καθένα από αυτά έχει διαφορετικές ιδιότητες και διαφορετική χρήση. Δείτε αναλυτικά Χρήσεις νερού Kangen στην καθημερινή ζωή του ΕΔΩ. 

Από το 1974 η Enagic θέτει τις βάσεις για την υγεία και την ευεξία
Με καινοτόμες τεχνοτροπίες, παράγεται το καλύτερο και ποιοτικότερο νερό στον κόσμο.
Εργαστηριακοί Έλεγχοι
Κορυφαία Ποιότητα Νερού
Πανίσχυρα Φίλτρα
Διεθνείς Πιστοποιήσεις
Τι νερό παράγουμε με το ασύγκριτο φιλτράρισμα και τη μοναδική αλκαλοποίηση του νερού

των ιονιστών - φίλτρων νερού της Enagic:

1. Φιλτραρισμένο επιτραπέζιο νερό (πόσιμο)

με pH νερού 7

Το νερό βρύσης, με τα μηχανήματα αντιοξείδωσης νερού της Enagic, τα οποία είναι ιονιστές και φίλτρα νερού βρύσης 2σε1, υπερκαθαρίζεται από μόλυβδο, σκουριά, ιζήματα, βακτήρια, ιούς, νιτρικά και νιτρώδη, μέσα από φίλτρα ενεργού άνθρακα, τα οποία είναι τα καλύτερα στο είδος τους. Το πόσιμο επιτραπέζιο νερό με pH 7,0 (clean water), βοηθά στην πέψη κατά τη διάρκεια του γεύματος, καθώς και στη λήψη φαρμάκων, ιδίως για μωρά έως 2 χρόνων.

2. Ευεργετικό για την υγεία αλκαλικό νερό (πόσιμο)

με pH νερού 9.5, 9, είτε 8.5

Το νερό βρύσης, με τους ιονιστές νερού της Enagic, μπορεί να αλκαλοποιηθεί από 8,5 έως 9 pH και να μικροδομηθεί αποκτώντας 4-6 μικρομόρια (αντί 15-20 που έχει το κοινό νερό).

Σε αυτό το pH είναι ιδανικό για πόση και μαγείρεμα, αλλά και εξαιρετικά ευεργετικό για την υγεία μας, αφού προσφέρει ενυδάτωση στον οργανισμό μας, ενισχύει τη θρέψη, εξαλείφει την οξύτητα και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, που προκαλούν οξείδωση και πρόωρη γήρανση κυττάρων.

Enagic Leveluk K8 Water Ioniser

3. Ισχυρά αλκαλικό νερό για πλύση φρούτων και λαχανικών (μη πόσιμο)

με pH νερού 11.5

Το νερό βρύσης, με τους ιονιστές νερού της Enagic, μπορεί να αλκαλοποιηθεί πολύ και να γίνει ισχυρά αλκαλικό, για πλύσιμο φρούτων και λαχανικών, που αφαιρεί τα χημικά (φυτοφάρμακα, βακτήρια, βαρέα μέταλλα) και βελτιώνει απίστευτα την υφή, το άρωμα και τη γευστικότητά τους! Εξαιρετική ιδιότητα, όμως, όχι μόνο για λόγους υγείας, αλλά και για γευστικούς λόγους, για όσους επαγγελματίες θέλουν να ενισχύσουν αποτελεσματικά τη γεύση στα πιάτα τους!

4. Όξινο νερό για ομορφιά (μη πόσιμο)

με pH νερού 6.0

Το νερό βρύσης, με τους ιονιστές νερού της Enagic, μπορεί να μετατραπεί σε ελαφρώς όξινο νερό (pH 4,0 – 6,0), χωρίς καθόλου χημικές ουσίες, ιδανικό για τον καθαρισμό και την τόνωση της επιδερμίδας, με στυπτικές ιδιότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το πλύσιμο του προσώπου και την αφαίρεση του μακιγιάζ αλλά και σαν εναλλακτική λύση για την αντιμετώπιση της δερματίτιδας και άλλων παθήσεων του δέρματος.

5. Ισχυρά όξινο νερό για απολύμανση (μη πόσιμο)

με pH νερού 2,5

Το νερό βρύσης, με τους ιονιστές νερού της Enagic, μπορεί να μετατραπεί σε ισχυρά όξινο νερό, με pH 2,5 ή μικρότερο. Αυτό το pH μετατρέπει το νερό σε ισχυρό απολυμαντικό (9 φορές ισχυρότερο από το χλώριο), που μπορεί ως τέτοιο να χρησιμοποιηθεί σε κλινικές ανθρώπων και ζώων, καθώς και σε κέντρα ευεξίας.

Μπορεί, όμως, με εξωτερική εφαρμογή στην πάσχουσα περιοχή να χρησιμοποιηθεί επίσης και για την αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων, όπως είναι η ψωρίαση, οι μύκητες, οι δερματίτιδες, κ.ά.

Αλκαλικό νερό Kangen

Δείτε πώς παράγεται από τους ιονιστές της Enagic

«Kangen», σημαίνει επιστροφή στην απλότητα.  Έτσι είναι παγκοσμίως γνωστό, ως Kangen Water, το αλκαλικό νερό που παράγεται από τους ιονιστές νερού της ιαπωνικής εταιρίας Enagic!

ΕΓΓΡΑΦΗ
Εβδομαδιαίο newsletter