Σχετικά με εμάς

Σχετικά με την εταιρία μας

Η εταιρία Kangen Water Greece, με έδρα την Κρήτη, είναι η πρώτη εταιρία που ξεκίνησε τη διάθεση των μηχανημάτων της Enagic στη χώρα μας, έχοντας διαθέσει σε μόλις δύο χρόνια από 80 μηχανήματα.

Διαθέτουμε 5 διαφορετικά μοντέλα ιονιστών νερού (μηχανήματα φιλτραρίσματος και αντιοξείδωσης του νερού) που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες για καθημερινή χρήση. Τα μηχανήματα αυτά διαθέτουν 3-8 πλακίδια τιτανίου ιατρικού βαθμού, πετυχαίνοντας διαφορετικό βαθμό ηλεκτρόλυσης του νερού.

Αγοράζοντας από εμάς, εξασφαλίζετε, αφενός τηλεφωνική υποστήριξη για καθοδήγηση στον σωστό τρόπο λειτουργίας των μηχανημάτων (πράγμα το οποίο αυξάνει τη διάρκεια ζωής τους) και αφετέρου άμεσο και επαγγελματικό σέρβις, δωρεάν για όσο διαρκεί η εγγύηση και σε ανταγωνιστικό κόστος, για μετά τη λήξη αυτής.

Γνωρίστε την εταιρία Enagic

Η ιαπωνική εταιρία Enagic International είναι πρωτοπόρα παγκοσμίως στην κατασκευή συστημάτων φιλτραρίσματος, ιονισμού και αλκαλοποίησης του νερού. Δραστηριοποιείται στην Ιαπωνία επί 40 χρόνια, έχοντας επεκταθεί στην Αμερική, στην Ευρώπη και ανά τον κόσμο.

Αρχικά η εταιρεία ξεκίνησε να κατασκευάζει μηχανήματα ιονισμού του νερού μόνο για νοσοκομεία. Σύντομα, όμως, βλέποντας την αποτελεσματικότητά τους, προχώρησε σε κατασκευή μηχανημάτων για το ευρύ κοινό, με σκοπό την πρόληψη, μέσω της αποτοξίνωσης.

Τα μηχανήματα αυτά, είναι αναγνωρισμένα από 6.500 Ιάπωνες γιατρούς και είναι πιστοποιημένα ως ιατρικά μηχανήματα. Είναι, μάλιστα, τα μοναδικά μηχανήματα αντιοξείδωσης του νερού (ιονιστές νερού) που έχουν λάβει αυτού του είδους την πιστοποίηση, ακριβώς λόγω της ιδιότητάς τους.

Πλέον η εταιρία Enagic διαθέτει διεθνές δίκτυο γραφείων και πολλών διανομέων σε όλο τον κόσμο, με το σλόγκαν «Υγεία & Νερό», καθώς όραμά της είναι να προάγει την υγεία μέσω του ιονισμένου νερού και στόχος της είναι η ενεργή χρήση του «Kangen»® και του όξινου νερού στον αγώνα κατά της γήρανσης.

ιονιστές-νερού-Enagic
enagic-βραβεύσεις
πελάτες-ανά-τον-κόσμο
Από το 1974 η Enagic θέτει τις βάσεις για την υγεία και την ευεξία
Με καινοτόμες τεχνοτροπίες, παράγεται το καλύτερο και ποιοτικότερο νερό στον κόσμο.
Εργαστηριακοί Έλεγχοι
Κορυφαία Ποιότητα Νερού
Πανίσχυρα Φίλτρα
Διεθνείς Πιστοποιήσεις
Τι νερό παράγουμε με το ασύγκριτο φιλτράρισμα και τη μοναδική αλκαλοποίηση του νερού

των ιονιστών - φίλτρων νερού της Enagic:

1. Φιλτραρισμένο επιτραπέζιο νερό (πόσιμο)

με pH νερού 7

Το νερό βρύσης, με τα μηχανήματα αντιοξείδωσης νερού της Enagic, τα οποία είναι ιονιστές και φίλτρα νερού βρύσης 2σε1, υπερκαθαρίζεται από μόλυβδο, σκουριά, ιζήματα, βακτήρια, ιούς, νιτρικά και νιτρώδη, μέσα από φίλτρα ενεργού άνθρακα, τα οποία είναι τα καλύτερα στο είδος τους. Το πόσιμο επιτραπέζιο νερό με pH 7,0 (clean water), βοηθά στην πέψη κατά τη διάρκεια του γεύματος, καθώς και στη λήψη φαρμάκων, ιδίως για μωρά έως 2 χρόνων.

2. Ευεργετικό για την υγεία αλκαλικό νερό (πόσιμο)

με pH νερού 9.5, 9, είτε 8.5

Το νερό βρύσης, με τους ιονιστές νερού της Enagic, μπορεί να αλκαλοποιηθεί από 8,5 έως 9 pH και να μικροδομηθεί αποκτώντας 4-6 μικρομόρια (αντί 15-20 που έχει το κοινό νερό). Σε αυτό το pH είναι ιδανικό για πόση και μαγείρεμα, αλλά και εξαιρετικά ευεργετικό για την υγεία μας, αφού προσφέρει ενυδάτωση στον οργανισμό μας, ενισχύει τη θρέψη, εξαλείφει την οξύτητα και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, που προκαλούν οξείδωση και πρόωρη γήρανση κυττάρων.

Enagic Leveluk K8 Water Ioniser

3. Ισχυρά αλκαλικό νερό για πλύση φρούτων και λαχανικών (μη πόσιμο)

με pH νερού 11.5

Το νερό βρύσης, με τους ιονιστές νερού της Enagic, μπορεί να αλκαλοποιηθεί πολύ και να γίνει ισχυρά αλκαλικό, για πλύσιμο φρούτων και λαχανικών, που αφαιρεί τα χημικά (φυτοφάρμακα, βακτήρια, βαρέα μέταλλα) και βελτιώνει απίστευτα την υφή, το άρωμα και τη γευστικότητά τους! Εξαιρετική ιδιότητα, όμως, όχι μόνο για λόγους υγείας, αλλά και για γευστικούς λόγους, για όσους επαγγελματίες θέλουν να ενισχύσουν αποτελεσματικά τη γεύση στα πιάτα τους!

4. Όξινο νερό για ομορφιά (μη πόσιμο)

με pH νερού 6.0

Το νερό βρύσης, με τους ιονιστές νερού της Enagic, μπορεί να μετατραπεί σε ελαφρώς όξινο νερό (pH 4,0 – 6,0), χωρίς καθόλου χημικές ουσίες, ιδανικό για τον καθαρισμό και την τόνωση της επιδερμίδας, με στυπτικές ιδιότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το πλύσιμο του προσώπου και την αφαίρεση του μακιγιάζ αλλά και σαν εναλλακτική λύση για την αντιμετώπιση της δερματίτιδας και άλλων παθήσεων του δέρματος.

5. Ισχυρά όξινο νερό για απολύμανση (μη πόσιμο)

με pH νερού 2,5

Το νερό βρύσης, με τους ιονιστές νερού της Enagic, μπορεί να μετατραπεί σε ισχυρά όξινο νερό, με pH 2,5 ή μικρότερο. Αυτό το pH μετατρέπει το νερό σε ισχυρό απολυμαντικό (9 φορές ισχυρότερο από το χλώριο), που μπορεί ως τέτοιο να χρησιμοποιηθεί σε κλινικές ανθρώπων και ζώων, καθώς και σε κέντρα ευεξίας. Μπορεί, όμως, με εξωτερική εφαρμογή στην πάσχουσα περιοχή να χρησιμοποιηθεί επίσης και για την αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων, όπως είναι η ψωρίαση, οι μύκητες, οι δερματίτιδες, κ.ά.

Αλκαλικό νερό Kangen

Δείτε πώς παράγεται από τους ιονιστές της Enagic

«Kangen», σημαίνει επιστροφή στην απλότητα.  Έτσι είναι παγκοσμίως γνωστό, ως Kangen Water, το αλκαλικό νερό που παράγεται από τους ιονιστές νερού της ιαπωνικής εταιρίας Enagic!

ΕΓΓΡΑΦΗ
Εβδομαδιαίο newsletter