Οι ιονιστές νερού Kangen  παράγονται στην Ιαπωνία, αποκλειστικά από την εταιρία Enagic International, και βγαίνουν σε 5 διαφορετικά μοντέλα.  Η διαφορά σε αυτά τα μοντέλα προκύπτει από τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης που περιλαμβάνουν και από το σύνολο των τεχνικών χαρακτηριστικών που φέρουν.  

Οι ιονιστές νερού Kangen φιλτράρουν και μετατρέπουν το νερό της βρύσης σε αλκαλικό νερό, με ORP μεταξύ -350 mV και -800 mV, ανάλογα με τη σύνθεση του νερού της βρύσης και ανάλογα με τον τύπο ιονιστή (αριθμός πλακών ηλεκτρόλυσης) που θα επιλέξετε. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι είναι ιδανικό για αποτοξίνωση και καλή υγεία!

5 Μοντέλα Ιονιστών Νερού από την εταιρία Enagic:

1) Leveluk K8 (8 πλακίδια ηλεκτρόλυσης)

2) Leveluk Sd 501 (7 πλακίδια ηλεκτρόλυσης)

3) LeveLuk SD 501 PT (7 πλακίδια ηλεκτρόλυσης)

4) Leveluk JRIV (4 πλακίδια ηλεκτρόλυσης)

Όλα τα μοντέλα παράγουν 5 διαφορετικά είδη νερού Kangen.

Τα πιο εξελιγμένα μοντέλα είναι αυτά με τα 7 και τα 8 πλακίδια ηλεκτρόλυσης. Ενώ το πιο σύγχρονο μοντέλο όλων, το Leveluk K8 είναι το μοναδικό που μπορεί και να αυτοκαθαρίζεται.

Τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης αποτελούνται από τιτάνιο ιατρικού βαθμού, και ο αριθμός τους είναι αυτός που καθορίζει το δυναμικό μείωσης οξείδωσης του νερού (ORP).

Έτσι τα μηχανήματα που έχουν 4 πλακίδια έχουν δυνατότητα αντιοξείδωσης του νερού (ORP) έως -350.

Έτσι τα μηχανήματα που έχουν 7 πλακίδια έχουν δυνατότητα αντιοξείδωσης του νερού (ORP) έως -500.

Και τα μηχανήματα που διαθέτουν 8 πλακίδια έχουν δυνατότητα αντιοξείδωσης του νερού (ORP) έως -800.

Επιλέξτε τον καλύτερο για εσάς αναλόγως με το δυναμικό μείωσης της οξείδωσης, αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, που θα θέλατε.

ΕΓΓΡΑΦΗ
Εβδομαδιαίο newsletter