Τι είναι το αλακαλικό νερό KANGEN;

Το αλκαλικό νερό Kangen είναι εξαιρετικά φιλτραρισμένο και ειδικά ιονισμένο νερό που παράγεται με τη χρήση των ιονιστών Enagic για πόση και καλή υγεία, αλλά και για καλλωπιστική και απολυμαντική χρήση.

Οι ιονιστές Enagic χρησιμοποιούνται στην Ιαπωνία από το 1987, είναι προηγμένης τεχνολογίας, εγκεκριμένοι από το υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας, πιστοποιημένοι με ISO και με 16 πιστοποιήσεις παγκοσμίως, ενώ συνιστώνται επίσης και από χιλιάδες Ιάπωνες γιατρούς.

Η βασική διαφορά του νερού KAΝGEN από το κοινό φιλτραρισμένο νερό είναι ότι το νερό KANGEN έχει διαφορετική μοριακή δομή (πρόκειται για ένα μικρο-δομημένο νερό με 4-6 μικρομόρια αντί 15-20 που έχει το κοινό νερό), χάρη στους ιονιστές ιαπωνικής τεχνολογίας, και παράγεται μετά από αντίστοιχο ιονισμό, σε πέντε διαφορετικά είδη, για διαφορετική χρήση το καθένα!

Οι ιονιστές νερού KANGEN WATER παράγουν το καθαρότερο νερό και το πιο υγιεινό για τον άνθρωπο, καθώς διαθέτουν φίλτρο με πολλές επιστρώσεις και θάλαμο ηλεκτρόλυσης με πλάκες τιτανίου, με το αρνητικό ηλεκτρόδιο να έλκει τα αλκαλικά άλατα, και το θετικό ηλεκτρόδιο να έλκει τα όξινα άλατα.

Με το σχεδιασμό αυτό, οι ιονιστές νερού KANGEN WATER, αφενός αφαιρούν από το νερό όλα τα βακτήρια, τους ιούς, τα ιζήματα, το χλώριο, τα νιτρικά και τα νιτρώδη, αφετέρου μπορούν να παράγουν αλκαλικό και όξινο νερό, από διαφορετικές εξόδους, με διαφορετικά pH και άλλη χρησιμότητα το καθένα.

Πόσα είδη αλκαλικού νερού KANGEN υπάρχουν;

Υπάρχουν 5 είδη αλκαλικού νερού KANGEN, με διαφορετικά pH και άλλη χρησιμότητα το καθένα.

1) 11.5pH ΙΣΧΥΡΑ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΝΕΡΟ KANGEN

Το ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen είναι ιδανικό για το πλύσιμο φρούτων και λαχανικών. Έχει απορρυπαντική και απολυμαντική δράση, αφαιρεί τα χημικά συστατικά (φυτοφάρμακα, βακτήρια, βαρέα μέταλλα) από τις φλούδες τους, και βελτιώνει σημαντικά τη γεύση, το άρωμα και την υφή φρούτων και λαχανικών.

2) ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΠΟΣΗ: 9.5pH, είτε 9pH, είτε 8.5pH

Το αλκαλικό νερό ΚΑΝΓΚΕΝ, με pH που κυμαίνεται από 8,5 έως 9,5, είναι ιδανικό για πόση και για μαγείρεμα. Πρόκειται για ένα μικρο-δομημένο νερό (4-6 μικρομόρια αντί 15-20 που έχει το κοινό νερό), το οποίο πετυχαίνει να:

ενυδατώνει τον οργανισμό ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά

μεταφέρει καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά στα όργανα και τους ιστούς

εξαλείφει την οξύτητα και να εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες προκαλούν οξείδωση και πρόωρη γήρανση των κυττάρων

Σημείωση: Το αλκαλικό νερό πρέπει να καταναλώνεται τουλάχιστον μισή ώρα πριν και έως και 1,5 ώρα μετά το γεύμα, ενώ δεν πρέπει να καταναλώνεται μαζί με φάρμακα, ή από παιδιά κάτω των δύο ετών.

3) ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ / ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ

Για πόση κατά τη διάρκεια του γεύματος, για τη λήψη φαρμάκων αλλά και για τα παιδιά κάτω των 2 ετών, υπάρχει η επιλογή της παραγωγής καθαρού νερού Kangen, με pH 7, χωρίς μόλυβδο, σκουριά, ιζήματα, βακτήρια, ιούς, νιτρικά και νιτρώδη.

4) ΟΞΙΝΟ ΝΕΡΟ / ΟΜΟΡΦΙΑ (Beauty Water KANGEN)

Πρόκειται για ένα ελαφρώς όξινο νερό (pH 4,0 – 6,0), χωρίς καθόλου χημικές ουσίες, ιδανικό για τον καθαρισμό και την τόνωση της επιδερμίδας, με στυπτικές ιδιότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το πλύσιμο του προσώπου και την αφαίρεση του μακιγιάζ αλλά και σαν εναλλακτική λύση στη αντιμετώπιση της δερματίτιδας και άλλων παθήσεων του δέρματος.

5) ΙΣΧΥΡA ΟΞΙΝΟ

Πρόκειται για ένα νερό με pH 2,5 ή μικρότερο, το οποίο αποτελεί ένα ισχυρό απολυμαντικό, που είναι 9 φορές ισχυρότερο από το χλώριο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απολυμαντικό σε νοσοκομεία, κτηνιατρεία, οδοντιατρεία, spa, λουτρά, κέντρα ευεξίας κ.ά.

Το ισχυρά όξινο νερό Kangen βοηθάει στην αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, όπως είναι η ψωρίαση, οι αιμορροΐδες, οι μύκητες, τα δερματικά έλκη, τα εγκαύματα, οι δερματίτιδες, η αιμορραγία κ.ά.

Γιατί να προτιμάτε το αλκαλικό νερό KANGEN από τα άλλα είδη νερού;

Το αλκαλικό νερό Kangen (Alkaline Kangen Water) είναι πιο καθαρό και πιο υγιεινό από όλα τα άλλα είδη νερού και ως τέτοιο πιο ωφέλιμο και ευεργετικό για την υγεία σας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, που το νερό KANGEN προτιμάται από διακεκριμένους καλλιτέχνες, γνωστούς επιστήμονες, πολιτικούς, επιχειρηματίες, καθώς και από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, που το δοκίμασαν και είδαν σημαντική βελτίωση στην υγεία και την ποιότητα ζωής τους.

Η πόση αλκαλικού νερού αντισταθμίζει το όξινο pH και φέρνει το σώμα μας σε ισορροπία, η οποία είναι απαραίτητη για να παραμένουμε υγιείς. Όπως η θερμοκρασία μας πρέπει να διατηρείται σταθερή στους 36,6 βαθμούς, έτσι και το pH του σώματος πρέπει να είναι ελαφρώς αλκαλικό, στο 7,36.

Εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής, διαφόρων στρεσογόνων παραγόντων, της ανθυγιεινής διατροφής και του junk food, και ότι είμαστε εκτεθειμένοι σε πολλούς ρύπους και μόλυνση, το pH μας τείνει να γίνεται όξινο. Σε αυτή την περίπτωση ελαττώνονται τα επίπεδα οξυγόνου και σταματά ο μεταβολισμός των κυττάρων, πράγμα που τα οδηγεί στο να πεθαίνουν. Η πόση αλκαλικού νερού αντισταθμίζει το όξινο pH και φέρνει το σώμα μας σε ισορροπία.

Ποιες είναι οι ιδιότητες του αλκαλικού νερού KANGEN WATER:

Το νερό KANGEN είναι:

1) Αντιοξειδωτικό

2) Αλκαλικό νερό

3) Μικρο-δομημένο

4) Οξυγονωμένο

5) ORP (Δυναμικό μείωσης της Οξείδωσης)

Πώς μπορεί να σας ωφελήσει το νερό KANGEN WATER GREECE:

Ενυδατώνει τον οργανισμό ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά από το κοινό νερό

Απομακρύνει τις τοξίνες από τον οργανισμό

Οξυγονώνει καλύτερα τα κύτταρα και τον εγκέφαλο και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος

Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και αντιστρέφει τη διαδικασία της γήρανσης των κυττάρων

Προσφέρει στον οργανισμό πολύτιμα μέταλλα (ασβέστιο, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο)

Ενισχύει το ανοσοποιητικό και καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα

Συμβάλλει στην απώλεια βάρους

Σημείωση: Το αλκαλικό νερό KANGEN παράγεται μόνο από ιονιστές Enagic, μπορεί κανείς να το καταναλώνει καθημερινά, αλλά πρέπει να καταναλώνεται τουλάχιστον μισή ώρα πριν και έως και 1,5 ώρα μετά το γεύμα, ενώ δεν πρέπει να καταναλώνεται μαζί με φάρμακα, ή από παιδιά κάτω των δύο ετών.

Γιατί το νερό της βρύσης δεν είναι το καταλληλότερο για εμάς

Το νερό της βρύσης δεν είναι το καταλληλότερο νερό για πόση, διότι ποτέ δεν είναι πραγματικά καθαρό, καθώς περιέχει στερεά και άλατα, χώμα, βαρέα μέταλλα, μόλυβδο, χλώριο, φυτοφάρμακα, βακτήρια και μικρόβια, τα οποία περνούν στον οργανισμό μας κάθε φορά που πίνουμε νερό ή πλένουμε τα τρόφιμά μας με αυτό.

Γιατί το εμφιαλωμένο νερό δεν είναι το καταλληλότερο για εμάς

Το εμφιαλωμένο νερό επίσης δεν είναι το καταλληλότερο για πόση, γιατί στα εμφιαλωμένα νερά υπάρχουν μικροπλαστικά, τα οποία εισέρχονται στον οργανισμό μας, ενώ μεγάλο ζήτημα αποτελούν και οι συνθήκες μεταφοράς και φύλαξης των πλαστικών μπουκαλιών.

Γιατί το φιλτραρισμένο νερό δεν είναι το καταλληλότερο για εμάς

Το δε φιλτραρισμένο νερό παραμένει όξινο, ουδέτερο ή ελαφρώς αλκαλικό (ουδέτερο pH = 7), με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία και την ισορροπία του οργανισμού.

Προσθέστε Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *