Σχετικά με εμάς

Σχετικά με την εταιρία μας

Η εταιρία Kangen Water Greece, με έδρα την Κρήτη, είναι η πρώτη εταιρία που ξεκίνησε τη διάθεση των μηχανημάτων της Enagic στη χώρα μας, έχοντας διαθέσει σε μόλις δύο χρόνια από 80 μηχανήματα.

Παρασκευάζουμε φίλτρα νερού που παράγουν νερό Kangen που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες.  Έπειτα τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRIV, που παράγουν και ισχυρά όξινο και ισχυρά αλκαλικό νερό. Στη συνέχεια, το φίλτρο νερού άνω πάγκου Leveluk SD 501, το best seller της εταιρείας. Ακολουθεί ο ιονιστής νερού Leveluk SD 501 platinum, μια βελτιωμένη έκδοση του προηγούμενου. Τέλος φίλτρα νερού βρύσης Leveluk K8, με 8 πλακίδια ηλεκτρόλυσης, το τελευταίο μοντέλο της εταιρείας.

Από το 1974 η Enagic θέτει τις βάσεις για την υγεία και την ευεξία
Με καινοτόμες τεχνοτροπίες, παράγεται το καλύτερο και ποιοτικότερο νερό στον κόσμο.
Εργαστηριακοί Έλεγχοι
Κορυφαία Ποιότητα Νερού
Πανίσχυρα Φίλτρα
Διεθνείς Πιστοποιήσεις
Τι νερό παράγουμε με το ασύγκριτο φιλτράρισμα και τη μοναδική αλκαλοποίηση του νερού

των ιονιστών - φίλτρων νερού της Enagic:

1. Φιλτραρισμένο επιτραπέζιο νερό Kangen (πόσιμο)

με pH νερού 7

Το νερό βρύσης, με τα μηχανήματα αντιοξείδωσης νερού της Enagic, τα οποία είναι ιονιστές και φίλτρα νερού βρύσης 2σε1, υπερκαθαρίζεται από μόλυβδο, σκουριά, ιζήματα, βακτήρια, ιούς, νιτρικά και νιτρώδη, μέσα από φίλτρα ενεργού άνθρακα, τα οποία είναι τα καλύτερα στο είδος τους. Το πόσιμο επιτραπέζιο νερό με pH 7,0 (clean water), βοηθά στην πέψη κατά τη διάρκεια του γεύματος, καθώς και στη λήψη φαρμάκων, ιδίως για μωρά έως 2 χρόνων.

2. Ευεργετικό για την υγεία αλκαλικό νερό Kangen (πόσιμο)

με pH νερού 9.5, 9, είτε 8.5

Το νερό βρύσης, με τους ιονιστές νερού της Enagic που το μετατρέπουν σε νερό Kangen , μπορεί να αλκαλοποιηθεί από 8,5 έως 9 pH και να μικροδομηθεί αποκτώντας 4-6 μικρομόρια (αντί 15-20 που έχει το κοινό νερό).

Σε αυτό το pH είναι ιδανικό για πόση και μαγείρεμα, αλλά και εξαιρετικά ευεργετικό για την υγεία μας, αφού προσφέρει ενυδάτωση στον οργανισμό μας, ενισχύει τη θρέψη, εξαλείφει την οξύτητα και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, που προκαλούν οξείδωση και πρόωρη γήρανση κυττάρων.

Enagic Leveluk K8 Water Ioniser

3. Ισχυρά αλκαλικό νερό για πλύση φρούτων και λαχανικών (μη πόσιμο)

με pH νερού 11.5

Το νερό βρύσης, με τους ιονιστές νερού της Enagic, μπορεί να αλκαλοποιηθεί πολύ και να γίνει ισχυρά αλκαλικό, για πλύσιμο φρούτων και λαχανικών, που αφαιρεί τα χημικά (φυτοφάρμακα, βακτήρια, βαρέα μέταλλα) και βελτιώνει απίστευτα την υφή, το άρωμα και τη γευστικότητά τους! Εξαιρετική ιδιότητα, όμως, όχι μόνο για λόγους υγείας, αλλά και για γευστικούς λόγους, για όσους επαγγελματίες θέλουν να ενισχύσουν αποτελεσματικά τη γεύση στα πιάτα τους!

4. Όξινο νερό Kangen για ομορφιά (μη πόσιμο)

με pH νερού 6.0

Το νερό βρύσης, με τους ιονιστές νερού της Enagic, μπορεί να μετατραπεί σε ελαφρώς όξινο νερό (pH 4,0 – 6,0), χωρίς καθόλου χημικές ουσίες, ιδανικό για τον καθαρισμό και την τόνωση της επιδερμίδας, με στυπτικές ιδιότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το πλύσιμο του προσώπου και την αφαίρεση του μακιγιάζ αλλά και σαν εναλλακτική λύση για την αντιμετώπιση της δερματίτιδας και άλλων παθήσεων του δέρματος.

5. Ισχυρά όξινο νερό Kangen για απολύμανση (μη πόσιμο)

με pH νερού 2,5

Το νερό βρύσης, με τους ιονιστές νερού της Enagic, μπορεί να μετατραπεί σε ισχυρά όξινο νερό, με pH 2,5 ή μικρότερο. Αυτό το pH μετατρέπει το νερό σε ισχυρό απολυμαντικό (9 φορές ισχυρότερο από το χλώριο), που μπορεί ως τέτοιο να χρησιμοποιηθεί σε κλινικές ανθρώπων και ζώων, καθώς και σε κέντρα ευεξίας.

Μπορεί, όμως, με εξωτερική εφαρμογή στην πάσχουσα περιοχή να χρησιμοποιηθεί επίσης και για την αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων, όπως είναι η ψωρίαση, οι μύκητες, οι δερματίτιδες, κ.ά.

Αλκαλικό νερό Kangen

Δείτε πώς παράγεται Νερό Kangen από τους ιονιστές της Enagic

«Kangen», σημαίνει επιστροφή στην απλότητα.  Έτσι είναι παγκοσμίως γνωστό, ως Kangen Water, το αλκαλικό νερό που παράγεται από τους ιονιστές νερού της ιαπωνικής εταιρίας Enagic!

ΕΓΓΡΑΦΗ
Εβδομαδιαίο newsletter